ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Για το παιδί σας, η Βάπτιση σηματοδοτεί την αφετηρία μιας διαδρομής στην πίστη, η οποία συνεπάγεται μια απομάκρυνση από το κακό και μια στροφή προς τον Χριστό και την ένταξή του στην τοπική και παγκόσμια οικογένεια του Χριστιανισμού.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που σκέφτεστε να βαπτίσετε το παιδί σας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το άλμπουμ της βάπτισης του παιδιού σας μια κληρονομιά για τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η εταιρία «Στούντιο Ποιμενίδης» θα σας αποθανατίσει με τον πιο φυσικό τρόπο αναδεικνύοντας όλες τις στιγμές αγάπης, χαράς, συγκίνησης, πάθους και όλα τα άλλα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν αυτή την μοναδική για εσάς ημέρα. Είναι τιμή και προνόμιο για κάθε φωτογράφο να αποθανατίζει αυτές τις πολύτιμες στιγμές. Το πάθος μας για τη φωτογραφία μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο. Θα είμαστε ο καλύτερος φίλος σας εκείνη την ξεχωριστή ημέρα. Μαζί θα γελάσουμε, μαζί θα παίξουμε και μαζί θα βγάλουμε μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες!

Το μυστήριο της Βάπτισης είναι ένα μοναδικό γεγονός. Έτσι, η έκφραση που έχει το μωρό σας την στιγμή του βαπτίσματος, είναι η μόνη στιγμή από αυτήν την ημέρα η οποία μένει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό σας. Μέσα από το έργο μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε αυτή τη στιγμή ζωντανή!